У суботу, 21 грудня, майже по всій території України буде тепла погода, але з поривами вітру. При цьому дощі можуть випасти тільки в західних областях.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Найтепліше буде на Півдні країни. Так, в Одеській і Миколаївській областях синоптки прогнозує +9 +11 градусів. У той же час, вітер задує з південно-заходу і часом буде поривчастим і сильним.

"Наше українське потепління, напевно, надихнулося австралійським літом. Але, хай Бог милує від такого літа", – написала Діденко.

У Києві в суботу знову прийде потепління з хмарами і вітром. Температура повітря досягне +7 +9 градусів.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Наше українське потепління, певно, надихнулося австралійським літом. Але, хай Бог милує, такого літа. Адже в Австралії,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 20 december 2019

Народний прогноз погоди в Україні

21 грудня вшановується пам'ять преподобного Патапія і святої Анфіси. Наші пращури примітили, якщо дерева в інеї на Патапія, буде багатий урожай фруктів. Якщо у цей день чули грім, готувались до сильних вітрів.

погода на 21 грудня Укргідрометцентр

Нагадаємо, в Україні погода взимку буде ділитися на періоди лютих морозів (-23 градуси) і потужного потепління (+13 градусів).

Як повідомляв портал Знай.uа, на Новий 2020 рік і католицьке, православне Різдво в Україні синоптики прогнозують аномально теплу погоду.

Також портал Знай.uа писав, що на популярних українських гірськолижних курортах Драгобрат і Пилипець через теплу погоду розтанув сніг.