Жахлива пожежа із фатальними наслідками сталася у столиці. Так, у Квітневому провулку загорілася тамтешня квартира та забрала із життя двох людей.

Повідомляє прес-служба ГУ ДСНС Київської області.

Як відзначається, пожежа сталася близько дев'ятої години вечора. У зв'язку із цим, рятувальники евакуювали 15 людей, з них 3 дітей. Також вони врятували 4 особи - одна з яких дитина, яку вже направили до медзакладу на обстеження.

Окрім цього, повністю ліквідувавши пожежу, вогнеборці виявили у помешканні двох мертвих людей. Причина займання наразі встановлюється.

[embed]https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/750143535496645/?__xts__

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що у селі Манява Івано-Франківської області сталася пожежа у церкві Покрови Пресвятої Богородиці. Цій церкві вже 200 років, її збудували ще в 1819 році. Відтак, врятувати її не вдалося.

Як повідомляв портал Знай.ua, в окупованому Донецьку невідомі підірвали базову станцію мобільного оператора "Фенікс". Окупаційна влада вже назвала інцидент диверсією, натякаючи на спецслужби України.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві на Троєщині підірвали гранату.