Відома українська авіакомпанія незабаром може переплюнути, за кількістю скарг з боку пасажирів, навіть "Укрзалізницю". Так, у мережі знову з'явився доказ цього ганебного факту.

Про це стало відомо завдяки повідомленню українського політика Вікторії Пташук у мережі Facebook.

Літак МАУ, фото - world-s
Літак МАУ, фото - world-s

"Тільки ця компанія займається зважуванням ручної поклажі перед посадкою в літак. Повернулася щойно з Берліна. Літак вилетів на годину пізніше, оскільки прямо перед посадкою представники МАУ зважували кожну маленьку сумку на колесах, кожна валіза ручної поклажі і стягували додаткову плату з пасажирів за виявлені перевищення ваги. Причому цікаво, що коли в твоєму квитку написано, що можна взяти 2 сумки вагою 7 кг + 5 кг, то одна сумка загальною вагою 9 кг не підходить. Повинна бути чітко 2 штуки! Довелося витягнути ноутбук і взяти його в руки, щоб стало 2 pieces :) Я не знаю жодної європейської компанії, щоб так поводила б себе з клієнтами. Замість того, щоб робити ці зважування під час check-in, МАУ навмисно спочатку пропускає пасажирів, не піклуючись їх ручною поклажею, а вже перед самою посадкою займається взвешиваниями кожної сумки, додатково заробляючи по 15-20 євро на близько 30% пасажирів. Якесь суцільне приниження і втрата часу.", - пише Вікторія.

Нагадаємо, з Івано-Франківська пустять спеціальні авіарейси до "бізнес-столиці України".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа МАУ позбавила малюка найголовнішого, матуся б'є тривогу: "Що за буревій пронісся?!".

Знай.uа писав, МАУ потрапила в гучний скандал через страйки в Італії: "Застрягли в Африці".