Зухвалий напад на родину стався на Черкащині. Так, невідомі завалилися в будинок тамтешнього подружжя та розстріляли чоловіка, а потім зникли з місця події, йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин".

Як відзначається, подія мала місце у селищі Стеблів. Відтак, під час гостювання у місцевої родини їх товариша, до останнього зателефонував невідомий та почав погрожувати, вимагаючи зустрічі. Однак, переривати застілля в плани компанії ніяк не входило, тому телефон до рук взяла дружина сімейства та розповіла, що їх знайомий зайнятий. На таке невідомий пообіцяв приїхати і "повідбивати всім голови", і не збрехав.

Поліція, фото 24 канал
Поліція, фото 24 канал

Вже через деякий час в помешкання влетіли кілька зловмисників та повалили на землю жінку, приставивши до її голови пістолет. Чоловік кинувся рятувати кохану, але отримав чотири кулі прямісінько в голову. Врятувало його лише те, що патрони були травматичними.

Після такого, двоє зловмисників та невідома жінка втекли з місця події. Щоправда, пізніше правоохоронці все ж затримали стрільця. Ними= виявився 26-річний чоловік неодноразово засуджений. Однак нова підозра йому поки не оголошена. Наразі ж і досі залишається таємницею, чому було скоєно злочин.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа у Києві обчистили Спілку журналістів України: "голі" акули пера зробили термінову заяву.

Знай.uа писав, під Запоріжжям чорні археологи розорили скіфський курган: "Історію — на ринок", обурливі кадри.