Надзвичайний випадок стався у Львові. Так, невідомий обстріляв місцевий пасажирський автобус та втік з місця злочину. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як відзначається, інцидент стався о пів на восьму ранку на проспекті Червоної Калини. Відтак, нараз ще не встановлений зловмисник, обстріляв автобус з пасажирами.

Розстріляний автобус
Розстріляний автобус

"Слідчо-оперативна група Сихівського відділу поліції і працівники інших служб поліції Львівщини встановили, що стрілянина велася з пневматичної зброї. Металева кулька потрапив в бокове вікно автобуса. На щастя, обійшлося без постраждалих", - йдеться в повідомленні.

Розстріляний автобус
Розстріляний автобус

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Наразі правоохоронці розшукують зухвалого зловмисника.

Нагадаємо, що жахлива стрілянина сталася у Флориді. Відтак, на базі Військово-морських сил США невідомий відкрив огонь та почав розстрілювати тамтешніх військових та цивільних. В результаті від куль чоловіка постраждало 8 людей та ще кілька померло.

Також "Знай.ua" писав, що відправив до лікарні 11 людей: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу

Раніше "Знай.ua" писав, що в столиці США відбулася стрілянина, в ході якої один чоловік загинув, ще шість отримали поранення.