Американський лідер Дональд Трамп повідомив про безліч убитих відвідувачів торгового центру в Техасі.

Відповідну інформацію президент опублікував у Twitter. Трамп прокоментував інцидент зі стріляниною в одному з торгових центрів міста Ель-Пасо штату Техас.

За словами американського президента, справи "погані", він поінформував про велике число загиблих.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Трампа відбулася розмова про те, що трапилося з генеральним прокурором США Вільямом Барром. Також президент поговорив з губернатором Техасу Греггом Ебботом і запевнив у повній підтримці федерального уряду

Нагадаємо, що під час робочої поїздки у Львівську область 3 серпня, український лідер заявив, коли планується перша офіційна зустріч президента України Володимира Зеленського з його американським колегою Дональдом Трампом.

Як відомо, в Адміністрації президента підтвердили, що президент США Дональд Трамп запросив Володимира Зеленського на офіційний візит у Вашингтон. Трамп запросив його в Білий дім ще після перемоги на президентських виборах запланована на вересень цього року.

Як повідомляв Знай. ua Путін вийшов з "ракетного договору".

Також Знай. ua писав, що Кім Чен Ин влаштував шопінг і миттєво "зібрав" десятки мемів.