Жахлива стрілянина сталася у Флориді. Відтак, на базі Військово-морських сил США невідомий відкрив огонь та почав розстрілювати тамтешніх військових та цивільних. В результаті від куль чоловіка постраждало 8 людей та ще кілька померло, пише видання Associated Press.

Як відзначається, що стало причиною такого зухвало вчинку поки невідомо, також не встановлена і особа зловмисника. Щодо самих жертв кривавого злочину, то поки не розповідається, хто саме потрапив до лікарні та загинув: військові чи цивільні. Однак, наразі відомою, що в результаті розстрілу, зі слів місцевого шерифа, чотири люди загинуло, включаючи і самого нападника, та восьмеро знаходяться в медзакладах.

Поліція, фото - Ivbg.ru
Поліція, фото - Ivbg.ru

Зауважимо, що на цій військовій базі служать понад 16 тисяч військових та 7,4 тисячі цивільних. Окрім цього, там знаходиться Національний музей військово-морської авіації.

Нагадаємо, раніше у Києві розлючені іноземці влаштували розбірки відвідувачам ресторану: прогриміли постріли, є постраждалі

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", озвучено першу версію замаху, де загинув хрещеник Білик

Також "Знай.ua" писав, що відправив до лікарні 11 людей: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу