У неділю, 1 грудня, близько 17:00 у Києві на перехресті вулиці Льва Толстого і Тарасівської розстріляли автомобіль Range Rover, в якому перебувала дитина. Машина була в оренді у депутата Київської обласної адміністрації В'ячеслава Соболєва.

При цьому сам бізнесмен не постраждав, а ось трирічна дитина отримала травми, від яких помер у лікарні. Очевидці повідомляють, що медики не змогли врятувати малюка.

"При мені дитину занесли до швидкої. За словами матері, яка ридала близько швидкої, дитині знесло півголови. Невинна жертва дорослих ігор", - розповідає очевидиця.

В'ячеслав Соболєв з дружиною, фото: 24tv
В'ячеслав Соболєв з дружиною, фото: 24tv

Соболєв є кандидатом економічних наук і в свій час обіймав посаду заступника мера Донецька, а також був заступником голови правління НАК "Нафтогаз України", а після приходу до влади Януковича зайнявся викладацькою діяльністю.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Він є власником ресторану "Маріо", біля якого і сталася стрілянина. Соболєв одружений і у них було три сини і дві дочки. Під час замаху загинув наймолодший – трирічний Олександр.

В центрі Києва обстріляли автомобіль, загинула дитина. З’явилися нові подробиці #НАЖИВО

Geplaatst door Телекомпанія "Магнолія-ТВ" op Zondag 1 december 2019

Почали з'являтися версії щодо того, хто міг замовити вбивство депутата і історія може брати початок ще в 2016 році. Тоді Соболєву відкрито погрожував суддя Вищого господарського суду Артур Ємельянов, який був звільнений у 2019 році.

"днями підкинули записку з погрозами і ліхтарик. Натякнули на лазерний приціл. Миритися з погрозами на адресу сім'ї – не буду. У мене достатньо способів захистити себе і своїх близьких, і законним способом закликати до відповідальності замовників і виконавців", - відреагував Соболєв на записку тоді.

Нагадаємо, у центрі Києва невідомі розстріляли Range Rover депутата.

Як повідомляв Знай. ua, хто погрожував родині депутата, машину якого розстріляли у Києві.

Також Знай. ua писав, що у Києві застрелили хрещеника Ірини Білик.