Що означає ім'я Костянтин

У цього імені давньоримське походження. Воно походить від слова «constans», що в перекладі означає «стійкий» і «постійний».

Який характер у Костянтина

Зазвичай Костянтини відрізняються великим терпінням, але і їх можна вивести з себе, тоді вони стануть запальними і агресивними. Якщо випробовувати терпіння грубістю або обманом, то ні дорослий Костя, ні маленький ніколи цього не простить. Він багато чого може висловити у вічі, не боячись наслідків.

Значення імені Костянтин

Костя в роботі відповідальний і сумлінний. Може стати хорошим керівником, завжди дотримується правил, навіть якщо потрібно поступитися своїми інтересами, щоб показати приклад підлеглим. Кості дуже подобається філософія, релігія, наука. Він може стати хорошим священиком або державним діячем.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

У шлюбі у нього більш споживчі почуття. Він не вірить у таку казку, як любов на все життя. Найчастіше його приваблює дівчина з загадкою і родзинкою. Але варто інтризі зникнути, і Костянтин відразу втрачає весь інтерес. Найкращий союз у нього буде з жінкою, яка ставиться до шлюбу, як до взаємовигідного партнерства.

Сумісність з жіночими іменами

Найкраще відносини складаються з жінками на ім'я: Анна, Вікторія, Євгенія, Інна, Любов, Поліна, Парасковія, Римма, Софія, Жанна

Погано і важко будуються відносини з володарками ім'я: Олександра, Вероніка, Ірина, Клавдія, Марина, Наталія, Ольга, Таїсія

Знамениті Костянтини:

  • Костянтин I — грецький король (1913—1917, 1920—1922 рр.) з династії Глюксбургів.
  • Костянтин I — митрополит Київський та всієї Руси був хіротонізований у єпископи 1155 року, до Києва прибув 1156 року.
  • Костянтин II — митрополит Київський і всієї Руси у 1167—1169 роках.
  • Костянтин — вісімдесят восьмий папа Римський (25 березня 708—9 квітня 715), за походженням сирієць.
  • Константин (Баган) — український митрополит
  • Костянтин — грузинський цар.
  • Костянтин Великий — римський імператор, перший християнин на троні.
  • Костянтин Василь Острозький — український князь, магнат, воєнний, політичний і культурний діяч, меценат Великого Князівства Литовського.
  • Костянтин Шотайович Меладзе — український композитор і продюсер грузинського походження
  • Професор Костянтин Дмитрович Ушинський — український та російський педагог українського походження, кандидат юриспруденції і правознавець, один із засновників педагогічної науки та народної школи у Російській імперії.
  • Костянтин Петрович Стогній — український телеведучий, автор програм «Вовремя», «Надзвичайні новини», «Країна має знати», засновник та президент міжнародного кінофестивалю «Золота пектораль», публіцист та продюсер.

Листівки і поздоровлення з днем Костянтина

Хай Костянтину життєву дорогу
Встеляють небесні зірки,
І ангел твій хоронитель,
Хай буде з тобою завжди!
Щоб ти кожної миті відчув
Богородиці щиру опіку.
Бог з неба тобі хай дарує
Щастя, здоров’я і довгого віку.

Мій коханий, серце моє,
Як ти щасливий — щасливі ми обоє,
Як ти сумний — то й я не засміюся,
За тебе, кожен вечір я молюся:
Хай Господь Бог тебе з небес благословляє,
Шле добру долю, та у всьому помагає,
А ангел-покровитель запалить твою зорю,
З Днем Ангела Костянтин, я тебе люблю!

Щоб Ваше здоров’я, як кремінь було,
Щоб щастя сімейне його берегло,
Щоб радість завжди була на порозі,
А лихо в далекій і вічній дорозі.
Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,
Убереже від біди Вас повсюди,
Нехай несе Вам радість кожна мить,
І благодать Господня лиш з Костянтином буде.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.