У неділю, 22 грудня, Київ перетворили на справжню казку. Центральними столичними вулицями вперше пройшов новорічний Borjomi парад.

Сніговики, чародії, звіздарі, ельфи - близько 500 казкових персонажів під запальну музику розбудили місто. Від вулиці Володимирської до Софійської площі казкові герої нагадали киянам і гостям міста про наближення чарівної ночі.

Geplaatst door IDS Borjomi Ukraine op Zondag 22 december 2019

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Очолили святкову ходу мажоретки, барабанщиці і музиканти духового оркестру.

Сюрприз від організаторів — Оля Полякова в костюмі Снігової Королеви. Вона проїхала вулицями на десятиметровій платформі, вітаючи оточуючих з Новим роком.

Нагадаємо, що триває період передноворічної метушні, тому українці активно закуповують святкові прикраси. У містах на базарах і в магазинах активно продають ялинки.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці урочисто відкрили головну новорічну ялинку. Пишна красуня вже встигла потрапити в Книгу рекордів України.

Також портал Знай.ua писав, що приготування до новорічно-різдвяних свят часто може приносити як радість, так і стрес. Особливо хвилюючий момент у виборі подарунків.