В річці Південний Буг на околиці села в Миколаївському районі виявили тіло жінки ще 1 серпня 2019 року. До ніг бідолашної був прив’язаний камінь, а труп загорнутий у ковдру. Як у казці "Сестрица Аленушка и братец Иванушка", але там зла чаклунка прив’язувала камінь, а тут "коханий" чоловік.

Особу вбитої правоохоронці встановили за допомогою повідомлень у засобах масової інформації.

Срібний ланцюжок та кулон на опублікованих фото впізнала подруга загиблої. Особу потерпілої 39-літньої уродженки Львівської області підтвердила і молекулярно-генетична експертиза. Розкривали злочин миколаївські оперативники у взаємодії з Шевченківським відділом поліції Львівщини.

У 2017 році ця жінка познайомилася з чоловіком з Миколаївської області під час відпочинку в санаторії на Львівщині. У них зав'язалися стосунки, і незабаром вона переїхала до нього в село Себино Новоодеського району. Для цього навіть продала свій будинок.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пара збиралася одружитись, однак ловелас був безробітнім, тож жінка поїхала підзаробити грошей на весілля. А тим часом наречений влаштував "Санта-Барбару" і привів у дім іншу даму, при цьому у соцмережі активно спілкувався ще з кількома.

Кулон

По телефону продовжував обіцяти одружитися львів’янці. Заробивши грошей, жінка з весільним платтям, кільцями та іншої весільною атрибутикою приїхала до "судженого".

У хаті чоловіка вже поралась інша, тож чоловік не знайшов нічого кращого, як запросити наречену на побачення до… яру за селом. Як випливає з матеріалів слідства, на побаченні за селом чоловік і жінка пили горілку і говорили про життя. Затриманий чоловік каже, що його наречена, сп'янівши, намагалася встати, але впала з висоти близько 4 метрів і втратила свідомість.

"Наречений" залишив жінку помирати і пішов спати. А вранці повернувся на це місце, загорнув тіло в ковдру, прив'язав камінь і на човні вивіз на середину річки.

Експертиза вияснила, що жінка померла, бо захлинулася водою, тобто, вона була жива, коли її скидали в річку. Наразі чоловікові оголошено про підозру у статті 115 КК України (умисне вбивство), він узятий під варту і відправили в СІЗО.

Нагадаємо, що принижений, але живий: розлючений чоловік поглумився над горе-коханцем своєї дружини.

Також портал Знай.ua писав, що всесвітньо відомий британський актор Колін Ферт офіційно заявив, що розлучається з дружиною, з якою прожив у шлюбі 22 роки.