В анексованому Криму завершилось будівництво скандального мосту між півостровом та Росією, повідомляє портал “Lenta.ua”.

За словами голови Управління федеральних доріг “Тамань” Кайрата Турсунбекова, залізнична частина мосту вже готова до прийому перших потягів, які мають проїхати мостом вже сьогодні. Це будуть потяги Санкт-Петербург — Севастополь та Москва — Симферополь.

Кримський міст
Кримський міст

“Ми вважаємо це своєрідним подарунком для мешканців півострова та материка. Тепер люди напередодні новорічних свят зможуть планувати подорожі і на цей рік, і на наступний”, - додав Турсунбеков.

Також зазначається, що за умови відповідного обслуговування гарантійний термін експлуатації мосту становить 100 років.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадуємо, що сьогодні до анексованого Криму для відкриття мосту має прибути президент Росії Володимир Путін.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський зізнався, чи піде на вибори мера Києва: "Безславна посада".