Відомо, що прихильники підозрюваної у вбивстві Павла Шеремета Юлії Кузьменко не хотіли покидати Київський апеляційний суд. У результаті довелося звернутися за допомогою до спецназу, щоб вивести їх з будівлі. Приміщення суду сильно постраждало. Відповідні фото оприлюднив кореспондент "Країни".

Київський апеляційний суд, Країна

Так, в суді планувалося розглядати апеляцію на рішення Печерського районного суду Києва про зміст Кузьменко під вартою строком на 2 місяці. Однак представники обвинувачення не прийшли в суд із-за неналежного інформування прокурорів про засідання та несвоєчасного надходження матеріалів з Печерського районного суду. Засідання вирішили перенести на вівторок, 24 грудня.

Також прихильники Кузьменко сказали, що не дозволять вивезти її в СІЗО до тих пір, поки не відбудеться суд.

Після того, як їх силою вивели, в залі, а також в коридорах даної установи залишилися пробиті стіни, поламані лави і вирвані дверні ручки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Київський апеляційний суд, Країна

Київський апеляційний суд, Країна

Київський апеляційний суд, Країна

Нагадаємо, що поліція і Нацгвардія штурмують зал Київського апеляційного суду, де перебуває Юлія Кузьменко, підозрювана у замаху на журналіста Павла Шеремета.

Як повідомляв портал Знай.ua, адвокат Влад Добош, який у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета захищає підозрювану Юлію Кузьменко, спростував один з ключових доказів проти іншого підозрюваного Андрія Антоненко.

Також портал Знай.ua писав, що колегія суддів не встигла ознайомитися з матеріалами справи, які передали з Печерського суду. На засідання не з'явилися прокурори, до суду також не доставили ще одного підозрюваного Андрія Антоненко.