У російському селі зліпили символ наступаючого року з гною. Якутський умілець Михайло Боппосов з села Уолба Таттинского району, відомий своїми скульптурами з гною, порадував своїх шанувальників у переддень Нового року і зліпив велетенського щура. Про це повідомляють росЗМІ.

Михайло Боппосов прославився своїми скульптурами з органічного матеріалу. Як правило, він виготовляє їх до свят.

Симвл Нового року з гною, фото Sakhaday.ru

До речі, майстер ліпив також на замовлення, в тому числі і телевізійних компаній.

У мережі піднялася хвиля жартів через таку скульптуру Боппосова.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вова, ти це", "Просили зліпити Путіна - зліпив! От молодець!", "Ось ще валізу Собчака в праву лапу - і вилитий Володимир Володимирович", "Його творчість як ковток свіжого повітря", "В нормальній країні, давно б профінансували мужика, щоб він реальні скульптури робив", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, у Росії запустили ковзанку з інтимним "натяком": фото вразило весь світ.

Як повідомляв портал Знай.uа, російські пропагандисти осоромилися "сенсацією" про газ: "Довго, довго в Києві відбивалися".

Також портал Знай.uа писав, що Москва підкорювалася Києву, а не навпаки: Україна "остудила" запал Путіна однією заявою.