Бразильська студія Platinum FMD випустила серію принтів під гаслом "Деякі люди не повинні були народитися", на цей раз героєм концептуальної реклами став президент Росії Володимир Путін. Фото розмістили в пабліку "Ихтамнет_м0209".

Художники Platinum FMD обрали незвичний спосіб показати своє ставлення до глави Росії.

Автори проекту помістили політика в презерватив, тим самим показавши, як можна вберегтися від небажаної вагітності. Ну і від глави країни-агресора Володимира Путіна. На думку бразильських карикатуристів, саме він виявився найкращим прикладом для цього.

Путін, фото: Platinum FMD

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський прикрасив номер під назвою "Обличчя 2019 року". У продажу журнал з’явиться з 27 грудня. Крім українського лідера на обкладинці зображені майже всі світові політики і відомі люди.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Журналісти The Week опублікували мультиплікаційні карикатури знаменитостей. Героями року стали президент США Дональд Трамп, його адвокат Рудольф Джуліані, спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі, прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон, лідер КНР Сі Цзіньпін, російський президент Володимир Путін і шведська экоактивистка Грета Тунберг.

Цікаво, що президент Росії Володимир Путін з великим мішком на кареті з новорічними оленями їде за обрій. Що хотіли сказати цим карикатуристи невідомо...

Нагадаємо, що Зеленський став героєм новорічної обкладинки журналу The Week, який бореться із Трампом за зброю: фото.