Президент України Володимир Зеленський став одним з героїв обкладинки легендарного журналу The Week.

Зеленський прикрасив номер під назвою "Обличчя 2019 року". У продажу журнал з’явиться з 27 грудня. Крім українського лідера на обкладинці зображені майже всі світові політики і відомі люди.

Журналісти The Week опублікували мультиплікаційні карикатури знаменитостей. Героями року стали президент США Дональд Трамп, його адвокат Рудольф Джуліані, спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі, прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон, лідер КНР Сі Цзіньпін, російський президент Володимир Путін і шведська экоактивистка Грета Тунберг.

Крім того, на новорічну обкладинку журналу потрапили генпрокурор США Вільям Бар, сенатор Елізабет Уоррен, екс-віце-президент США і нинішній американський сенатор Джо Байден, а також гравець баскетбольного клубу "Лос-Анджелес Лейкерс" Леброн Джеймс.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На зображенні Зеленський і Трамп тягнуть кожен у свою сторону ракету з бантиком, що символізує військову допомогу США Україні.

Цікаво, що президент Росії Володимир Путін з великим мішком на кареті з новорічними оленями їде за обрій. Що хотіли сказати цим карикатуристи невідомо...

Нагадаємо, що перша леді України Олена Зеленська прикрасила обкладинку модного журналу Vogue UA.