Грудневий Vogue UA представив масштабний проект з Оленою Зеленською, першою леді України. Фотосесія з участю міжнародної знімальної команди втілилася в широкоформатну журнальну історію.

Олена Зеленська розповіла на сторінках глянцю про життя в новому статусі, нові обов'язки і можливості, а також про моду як інструмент культурної дипломатії.

Дружина президента Зеленського прикрасила відразу три обкладинки видання: на одній розміщено офіційний портрет Олени, на другій перша леді постала з двома дітьми і чоловіком, а на третій – неофіційне фото.

Однак, Олена Зеленська далеко не перша дружина українського президента, яка з'явилась на обкладинці глянцю.

Так, у далекому 2006 році вперше серед українських перших леді України перед фотокамерами постала Катерина Ющенко – дружина третього президента України Віктора Ющенка.
Журнал ELLE опублікував чорно-білу фотосесію першої леді і відверте інтерв'ю про професійну діяльність, а також сімейне життя і стосунки з чоловіком.

Щоправда, на обкладинку Катерина так і не потрапила.


Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
Наступною, хто прикрасив модний український журнал ELLE, стала дружина п'ятого Президента України Петра Порошенка – Марина Порошенко. У 2014 році вона постала на обкладинці вересневого номеру видання. У стильній фотосесії Марина Порошенко знялася в одязі українських дизайнерок Лілії Пустовіт та Віти Кін. На обкладинці видання пані Марина постала у яскравій вишиванці.

А яка з фотосесій перших леді України подобається найбільше вам?

Нагадаємо, перша леді України Олена Зеленська прикрасила обкладинку модного журналу Vogue UA

Також Знай.ua писав, Олена Зеленська відвідала японську школу та ознайомилася з організацією системи харчування дітей в Японії