І хоч за тиждень вже наступить Новий рік, але насправді по всій території україни панує осіння погода. Зараз саме час підняти питання мийки автомобіля взимку.
Питання щодо миття автомобіля турбує більшість автовласників, які звикли тривати своїх "залізних коней" в чистоті та порядку.

Автомобільний ринок Дніпро, ukrinform
Автомобільний ринок Дніпро, ukrinform

Чи потрібно взагалі мити авто взимку?
Деякі водії переконані, що це необов'язково. Справа не лише в естетичній стороні питання, на автомобіль взимку налипають реагенти.
Звичайно, якщо машина 24/7 буде перебувати під впливом сильно мінусової температури, то шкоди від них буде вкрай малий. Однак, як зазвичай буває: сьогодні холодно, завтра не дуже, все підтануло, потім знову вдарили морози. За підсумком ЛКП може сильно постраждати. Так що тут відповідь одна: мити автомобіль узимку потрібно.

Мийка автомобіля взимку

Як правильно мити авто взимку?
Однозначно, це буде на порядок складніше, ніж влітку, через низькі температури. Просто облити автомобіль водою і поїхати у своїх справах - категорично не рекомендується. Вода подається під високим тиском, на вулиці дуже холодно (як наслідок - перепад температур досить відчутний) і автомобіль може отримати низку мікропошкоджень ЛКП. Якщо так і поїхати - серйозних проблем не уникнути.
Після миття слід оплатити сушку і покриття автомобіля спеціальним воском. Це буде ідеальний варіант.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "євробляхерів" розділять на дві категорії.

Також портал "Знай.ua" писав, що "євробляхерам" дали останній шанс, але пощастило не всім.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще