Національний банк України стверджує, що під час гучного "новорічного корпоративу" була лише "коротка культурно-розважальна програма" і абсолютно ніяких знаменитостей на нього не запрошували. Про це йдеться у відповіді регулятора на запит ТСН.

"21 грудня в Операційному залі Національного банку, який часто використовується для проведення зовнішніх і внутрішніх заходів НБУ, проводилися внутрішні заходи напередодні святкування Нового року. Офіційно відеозапис заходів не вівся", - йдеться в повідомленні.

Також там повідомили, які розважальні програми були на новорічному корпоративі.

"В рамках заходів відбулися: нагородження кращих працівників за підсумками другого півріччя, привітання керівництвом НБУ співробітників і коротка культурно-розважальна програма, яка передбачала виступ вокальної групи і танцювальний флешмоб для працівників банку", - пояснили в НБУ.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Більше того, вони стверджують, що ніякі артисти та інші відомі особистості не були присутні на даному заході.

"Захід відбувся за організації та фінансування профспілки працівників НБУ. До підтримки у проведенні заходів профспілковою організацією був притягнутий зовнішній підрядник, договір з яким передбачав у тому числі й організацію танцювального флешмобу для працівників банку. Відомі особистості або артисти до виконанню послуг в межах договору не залучалися", - додали в НБУ.

Деградация Нацбанка достигла новой вершины. Это корпоративное празднование Нового года в НБУ, который устроили в субботу Смолий и Рожкова. Впервые в истории центробанка на перилах главного операционного зала пляшут стриптизерши.

Geplaatst door Dubinsky.pro op Maandag 23 december 2019

Нагадаємо, що офіційні державні джерела повідомляють, що в III кварталі 2019 року економіка України зросла на 4,1% в річному вимірі. Таким чином, даним процесам вдалося випередити прогноз Національного банку України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сбербанк хоче закрити близько 500 відділень у різних містах України. Проведуть оптимізацію фізичної мережі філій банку.

Також портал Знай.ua писав, що українцям показали, як деградація Національного банку досяг нової вершини.