Це ім'я означає «майстриня на всі руки», тобто Алла вміє робити все, згідно значення. За однією версією, у нього давньогрецькі корені, а з іншого – давньогерманські.

Який характер у Алли

У дитинстві Аллу люблять всі. А вона жадає загальної уваги, одягається постійно в нові сукні, показує свої іграшки, хоча в школі може бути грубою і дратівливою. Будь-які спроби змусити її робити щось (або не робити) призведуть до стресу. Навчається вона добре, але рідко стає відмінницею, надто зайнята собою. За рахунок її зарозумілості у неї мало подруг, а хлопці не вірять, що вона може звернути на них увагу.

В молодості Аллочка енергійна, будує реальні плани і швидко добивається їх здійснення. Дуже любить командувати і роздавати вказівки. Також добре готує, тому може стати відмінним кулінаром, але їй також підійде професія музиканта або косметолога. Чоловіків вона приваблює не тільки красою, але й тим, що дуже відрізняється від інших. Зазвичай її перший шлюб невдалий.

Сумісність з чоловічими іменами

Найкраще відносини складаються з чоловіками по імені: Арсеній, Володимир, Григорій, Захар, Іван, Кирило, Леонід, Назар, Сергій

Погано і важко будуються відносини з володарями імені: Анатолій, Вадим, Веніамін, Всеволод, Ігор, Микола, Орест, Федір, Юрій

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Листівки і поздоровлення з днем Алли

Хай ангел тебе оберігає,
І в усьому допомагає,
Хай тобі Господь із неба,
Додає усе що треба.
Щоб ти добре серце мала,
І усім допомагала,
Розцвітала,багатіла,
І з роками молоділа.
Друзі щоб добра бажали,
На роботі поважали,
Щоби жити було мило,
Щоб завжди була щаслива!

***

Як пісня дзвінко ллється,
Хай гарно так живеться,
Хай доля посміхається,
Здоров'я додається,
Хай буде свято на душі,
А серце щастям багатіє,
Хай водограй вирує почуттів,
Збуваються всі мрії!

Хай маленьке ангелятко,
Принесе любов у хатку,
Хай дитинку звеселяє,
Сон її охороняє,
У дитини нині свято-
Іменини ангеляти!


Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.