Цими днями стало відомо, скільки мешканців України вже повернулися із Польщі та яка ситуація відбувається зараз на кордоні. Відповідну інформацію повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

Як відзначається, найбільше пропустили мпшин у пунктах пропуску "Краківець-Корчова" та "Шегині-Медика" майже по 2500 автомобілів, "Рава-Руська - Гребенне" та "Грушів - Будомєж" - понад 1500, "Ягодін- Дорогуськ "та" Устилуг-Зосін "- більше 1000," Угринів - Долгобичув "та" Смільниця - Кросценко "- понад 800 легковиків.

Перетин кордону, EADaily
Перетин кордону, EADaily

"Станом на зараз, черги повністю відсутні перед пунктами пропуску “Устилуг - Зосін”, “Угринів - Долгобичув” та “Смільниця - Кросценко”. Менше 80 автомобілів знаходяться перед пунктами пропуску “Рава-Руська - Гребенне” та “Грушів - Будомєж”, перед “Шегині - Медика” близько 100. Що стосується “Ягодин - Дорогуськ” та “Краківець - Корчова”, то там чекають на оформлення близько 300 автомобілів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, заробітчанин вказав на небезпеку в роботі за кордоном.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, у Польщі земляк холоднокровно зарізав українця.

Також Знай. ua писав, що заробітчанам відкриє двері омріяна країна, яка дасть фору не тільки Польщі.