У середу, 25 грудня, терористи "ДНР" на Донбасі обстріляли підрозділ 56-ї мотопіхотної бригади ЗСУ. Обстріли сталися в районі Красногорівки.

Про це повідомив український журналіст Юрій Бутусов на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні вдень в районі Красногорівки російські окупанти обстріляли підрозділ 56-ї мотопіхотної бригади — два пуски керованих ракет, в результаті вражена машина "Урал". Пуски здійснені з боку Старомихайлівки. Наші бійці, на щастя, не постраждали. Війна триває", - йдеться у дописі журналіста.

Пост Юрія Бутусова
Пост Юрія Бутусова

Зазначимо, що нещодавно українські армійці на Світлодарській дузі на лінії зіткнення в зоні ООС виявили таємний бункер путінських окупантів. Так, під бетонною плитою розміщений старий контейнер, з якого раніше стріляли кремлівські окупанти на передовій. Та й зараз вони там щодня не дають спокою. Зокрема, щодня можна почути щільний залп кулеметів і вибухи ворожих мін.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, Путіна насильно заточили в презервативі: "Не повинен був народитися".

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо, скільки платили Порошенку, аби він підглядав за клієнтами: названо розцінки.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський пригрозив дуже "веселому" чиновнику: "Скажу адресу вашого будинку".