Як відомо, нещодавно у спортивному клубі "5 елемент", який належав колишньому президенту Петру Порошенку, ДБР провела обшуки. Відтак, вдалося з'ясувати, що екс-лідер України не тільки слідкував за всіма відвідувачами спортивного залу, а й "напакував" роздягальні відеокамерами. Наразі ж в мережі з'явилися розцінки зі скандального спортклубу.

Відзначається, що в "5-му елементі" для клієнтів клубу є кілька пропозицій: "Пакет Я" - вартість 52 900 гривень. Пакет "Сім'я" - вартість 51 000 на рік. Це карти повного дня з 7:00 до 23:00 в будні і з 9:00 до 23 на вихідних.

Петро Порошенко, фото: Українська політарена
Петро Порошенко, фото: Українська політарена

Окрім цього, є також і "VIP" та "Преміум" карти, які коштують 125 100 гривень. Вони передбачають так послуги: VIP паркінг, окрема роздягальня, мийка автомобіля - 50 разів, чотирнадцять індивідуальних тренувань, 20 годин тенісу, о другій російської лазні, 30 хвилин вертикального солярію, три години загального масажу, програма "Навігатор здорових задоволень", шість гостьових візитів і відвідування клубу дитині до трьох років.

Нагадаємо, що СБУ проводить обшуки в клубі "5 елемент", який пов'язують з Порошенком і Кононенком.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Милованов хоче розпродати українську землю іноземцям: "Я особисто не згоден..."

Також портал Знай.uа писав, що українцям запропонували альтернативний варіант отримання зарплати.