Стало відомо, що міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов планує продавати українську землю іноземцям, він не згоден з тим, що вони зло для сільськогосподарської галузі. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

Тимофій Милованов

"Я особисто не згоден з тим, що іноземці – зло для української сільськогосподарської галузі. Я вважаю, що великим злом є ті бандюги, які сьогодні крадуть державну землю, обробляють її нишком та не дозволяють українській економіці розвиватися. Я вважаю, що нам потрібно перейти до цивілізованого ринку землі, коли зрозуміло, хто власник, хто інвестор. І щоб власники землі були зацікавлені в її довгостроковому розвитку", - заявив він.

До того ж, нардеп Олександр Дубинський, подав в Раду законопроект про продовження мораторію на продаж сільськогосподарських земель. Також він стверджує, що це зможе допомогти "зняти напругу з вулиці та припинити непотрібне протистояння".

Олександр Дубинський

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, що відомий юрист Михайло Шнайдер прокоментував на своїй сторінці в Facebook заяву міністра економіки Тимофія Милованова щодо міністерської зарплати.

Як повідомляв портал Знай.ua, міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов встав на сторону директора компанії Моторсіч В'ячеслава Богуслаєва в суперечці з активістом щодо поставок запчастин до Росії.

Також портал Знай.ua писав, що міністр економіки Тимофій Милованов раніше скаржився з міністерської зарплати.