Міністр економіки Тимофій Милованов раніше скаржився щодо міністерської зарплатні.

За словами Милованова, зарплати вистачає лише на Über (таксі-ред.) міністр економіки Тимофій Милованов в грудні отримає премію в розмірі 1630%. Про це йдеться у телеграм-каналі Klymenko Time.

Скріншот

"Таким ось нехитрим чином, якщо відповідний лист в.о. держсекретаря з проханням буде схвалено, Милованов отримає на руки в грудні більше 270 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Милованов, фото - Народна правда
Милованов, фото - Народна правда

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: тотальна удача Стрільців, крах Дів і клопіт Тельців Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю
Показати ще

У телеграм-каналі констатують, що це такий подарунок під новорічну ялинку міністру. Так і хочеться написати: "А чого домігся ти?".

За словами Милованова, у нього зарплата 18 тисяч гривень і такої суми не вистачає ні на що, а жити йому доводиться на свої заощадження.

Нагадуємо, що нещодавно Милованов розповів, що потрібно зробити для того, щоб українські заробітчани стали повертатись додому.

Як повідомляв Знай.ua, Милованов поскаржився на "злиденну" зарплату і отримав удар у відповідь: "Пенсіонери порпаються у смітниках".

Також Знай.ua писав, що Пальчевський намацав точку "G" у Януковича, а всі "задоволення" отримав Зеленський.