Цими днями міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов зробив гучне зізнання. Відтак, він розповів, яку отримує зарплатню, та що потрібно зробити в державі, аби українці не їздили працювати за кордон. Про це він розповів в інтерв'ю для 24 каналу.

Так, за його словами, аби мешканці країни не їздили за кордон, то в Україні планують незабаром підняти мінімальну зарплатню.

"Дані показують, що трохи вже починають українці повертатися. Долар тримається по 24 гривні, може навіть національна валюта стає сильнішою. Це означає, що гривнева зарплата в доларах чи євро виглядає сильнішою. І цей процес буде продовжуватися. І українські зарплати будуть рости відносно європейських. Номінальні зарплати теж будуть зростати. Формальна зайнятість трохи збільшується, неформальна – навпаки. Зараз йде дискусія щодо ФОПів. Ми спробуємо спростити адміністрування", - сказав міністр.

Тимофій Милованов, Хвиля
Тимофій Милованов, Хвиля

Окрім цього, Милованов зізнався скільки заробляє, і слід зауважити, що цифри вражають.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Щодо міністерської зарплати – вона у мене 18 тисяч гривень. Нінащо не вистачає. Те що мені приходить на рахунок, вистачає тільки на Uber. Зарплати, я думаю, це теж болюче питання. Але я намагаюся, щоб у моїх замів була достойна заробітна плата", - підсумував він.

Нагадаємо, що під Офіс Зеленського зносять домашні капці, тисячі киян на межі нервового зриву: "Добудуй!".

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський "розколовся" про пожежу у одеському коледжі, українці готуються до найстрашнішого: "Жертв більше".

Також Знай. ua писав, що Пальчевський намацав точку "G" у Януковича, а всі "задоволення" отримав Зеленський.