Відомий юрист Михайло Шнайдер прокоментував на своїй сторінці у Facebook заяву міністра економіки Тимофія Милованова щодо міністерської зарплатні.

За словами Шнайдера, він розуміє, що сьогодні 18 тисяч гривень — не такі вже й великі гроші, але міністр, перш, ніж скаржитись на зарплатню, повинен згадати, яка зарплатня в лікарів, вчителів, інших працівників бюджетної сфери, які в країні розміри пенсій.

Друзья, несколько дней назад наш знаменитый министр экономики, пожаловался... на очень маленькую Зарплату. В интервью "...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 7 december 2019

“Вони живуть на 1500-5000 гривень на місяць та не скаржаться. Хлопці, може вам час спуститись з небес на землю та подивитись, як живуть звичайні люди? Може тоді до вас дійде, що народ не живе, а виживає? Може тоді ви нарешті зрозумієте, що ставати багатшими потрібно разом з країною, а не за її рахунок?” - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно Милованов розповів, що потрібно зробити для того, щоб українські заробітчани стали повертатись додому.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський "розколовся" про пожежу у одеському коледжі, українці готуються до найстрашнішого: "Жертв більше".

Також Знай.ua писав, що Пальчевський намацав точку "G" у Януковича, а всі "задоволення" отримав Зеленський.