Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на четвер, 26 грудня. Курс долара порівняно з показниками у вівторок, 24 грудня, впав у ціні і становить 23,25 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 26 грудня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2325,5155 гривні;

- 100 євро – 2576,6712 гривень;

Таким чином, долар подешевшав ще на дві копійки. При цьому євро також зменшився на одну копійку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

курс долара
курс долара

Нагадаємо, в НБУ розповіли, коли українцям чекати на введення в обіг монет в 5 і 10 гривень. Крім того в Національному Банку України показали, як виглядають нові монети.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міжнародний валютний фонд заявив, що в кінці 2019 року можна очікувати зміцнення гривні по відношенню до долара порівняно з показниками за минулий рік.

Також портал Знай.ua писав, що з початку цього року курс національної валюти по відношенню до американського долара виріс на 19%. Це дозволило гривні стати світовим лідером за темпами зміцнення.