В Україні на 0,7% знизився рівень безробіття в порівнянні з минулим роком. Про це розповів міністра економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов у своєму Facebook. Він запевнив українців, що за останній рік рівень безробіття знизився аж на цілих 0,7%. Міністр написав, що рівень безробіття серед українців віком від 15 до 70 років знизився до 7,3%, хоча в ІІІ кварталі 2018 року цей показник становив 8,0%.

"Кількість безробітного населення у віці 15-70 років, так і у працездатному віці зменшилася і сформувалася майже на однаковому рівні (1 329 тис. осіб і 1 328 тис. осіб відповідно)", - повідомив Милованов. За словами міністра, зниження рівня безробіття пов'язане в першу чергу з "високою економічною активністю". На рівень пропозиції робочої сили на українському ринку праці впливає збільшення потрібного для виходу на пенсію страхового стажу. Також на це впливає зростання зарплат – за даними Милованова, зарплата в III кв. 2019 року зросла на 9,0% р/р.

Тимофій Милованов, NewsOne
Тимофій Милованов, NewsOne

Нагадаємо, Милованов розповів, як "безбідно" живеться українцям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Милованов хоче розпродати українську землю іноземцям.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Милованов виправдався за торгівлю з Росією.