Міністр економіки раніше заявив, що його ніколи не цікавила Україна і реформи.

Про це Тимофій Милованов сказав під час виступу на конференції Economy Lab у вересні 2015 року. Також він заявляв, що не дуже розбирається в тім, чим йому доводиться займатися в уряді - економіці. Дуже сподіваємося, що зараз пріоритети змінилися.

"Я виїхав з України у 1999 році - писати докторську в аспірантурі Вісконсентського університету. Мене ніколи особливо не цікавила Україна. Мене цікавив парусний спорт, сальса. Але мене ніколи не цікавили реформи, політика і економіка", - зазначив Милованов.

За його словами, він часто приїжджав сюди, але лише із особистих причин, у нього тут родина - дві сестри і племінники.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Я займався теорією ігор, теорією контрактів, мікроекономікою. Я теоретик. Це по суті прикладна математика - має абстрактне застосування. Я особо нічого не розумів у економіці і продовжую не розуміти", - сказав він.

Тимофій Милованов – міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України з 29 серпня 2019 року. Милованов викладав в Пенсильванському університеті, Університеті Бонна, Університеті штату Пенсільванія і Університеті Піттсбурга.

Нагадаємо, раніше в НБУ дали чітку відповідь, що відбувається з курсом гривні: "Нормальна ситуація".

Також Знай.uа писав, що проблеми "Укрзалізниці" не зіпсували сон і кишеню Кравцова, блогер показав реальну картину: "Женя просто заробляє...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Яценюк відповів на чутки про повернення в Кабмін: "Офіційно повідомляю...".