Відомий український блогер Михайло Шнайдер звернув увагу українців на роботу керівника національного залізничного перевізника компанії "Укрзалізниця" Євгена Кравцова.

Шнайдер показав, який жахливий сервіс в компанії і пояснив, чому люди постійно скаржаться. Соціальні мережі буквально забито скандалами. А в цей час Кравцов отримує космічні суми зарплати. Про це стало відомо завдяки публікації Шнайдера в мережі Facebook.

Это руководитель нашей "Укрзалізниці" Женя и... клопы в вагоне "Люкс" поезда Рахов-Киев. В том самом вагоне, билеты в...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 2 oktober 2019

"Це керівник нашої "Укрзалізниці" Женя і... клопи у вагоні "Люкс" потяга Рахів-Київ. В тому самому вагоні, квитки на який коштують більше ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ. Ви тільки вдумайтеся в ЦЕ. Сюрреалізм в чистому Вигляді. Женя сидить в шикарному шкіряному кріслі, в кабінеті з меблями з червоного Дерева. Женя отримує більше МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ на Місяць. І Жені зовсім не цікаво в яких умовах доводиться їздити простим Українцям. Його не цікавлять брудні туалети, сира білизна, клопи і таргани в Поїздах. Женя просто заробляє Гроші.", - пише Шнайдер.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Арсеній Яценюк — перший віце прем'єр? Чи увійде в Кабмін Гончарука колишній будівельник горезвісної "стіни".

Як повідомляв Знай.uа "люксова" поїздка від "Укрзалізниці" перетворила подорож на пекло: "Повинна ловити всю ніч".

Знай.uа писав, навіщо платити двічі: в Укралізниці оголосили тендер на раніше придбане програмне забезпечення.