В Бахчисарайському районі анексованого Росією Криму сімейна пара вже понад рік живе в будинку на дереві, повідомляє портал “Крим.Реалії”.

Фото: Крим Реалії, скріншот з відео

Як повідомляється, на дереві Олександр та Селена Зурбаганські, які переїхали з Москви, лише відпочивають, а ночують та готують їжу вони в трейлері, який припаркований поруч. Раніше Олександр працював директором будівельної компанії та фахівцем з електронних грошей, а Селена була юристом та працювала на фінансовому ринку. Подружжя мало свій бізнес та жило в центрі Москви, але вони вирішили поміняти це все на життя в Криму. На півострові вони також почали вчити українську та кримськотатарську мови. “Ми просто живемо так, як нам подобається”, - кажуть Олександр та Селена.

За словами Олександра та Селени, їхні четверо дітей та інші члени родини підтримують такий спосіб життя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадуємо, що в кінці серпня у Запорізькій області з моря виловили пляшку з запискою всередині.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці тяжкохворі люди роблять приголомшливі і божевільні вчинки.

Також "Знай.uа" писав, як Эджлі Росс обігнув Великобританію вплав і побив 4 рекорди.