За 11 місяців 2019 року ДТП загинули 3080 осіб. Кількість загиблих перевищує їх кількість за аналогічний період минулого року.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції України на офіційному сайті.

Так, за 11 місяців року на дорогах країни зафіксовано понад 144760 тисяч ДТП, що на 6,7% більше, ніж за аналогічний період минулого року. При чому, кожна четверта аварія стається у Києві. На українських дорогах загинули 3080, що також на 6,7% більше, ніж в аналогічний період минулого року.

ДТП
ДТП

Найбільше ДТП трапилося також у Дніпропетровській, Київській, Львівській, Одеській та Харківській областях. У кожній з цих областей за 11 місяців було зафіксовано понад дві тисячі ДТП.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Найбільше смертельних випадків сталося у Київській та Львівській областях. Крім того, зазначається, що за 11 місяців в ДТП на українських дорогах було травмовано майже 30 тисячі осіб.

Патрульна поліція, фото: Вінниця Ок
Патрульна поліція, фото: Вінниця Ок

Нагадаємо, що в Чехії місцеві лікарні все активніше запрошують на роботу українських медиків. Нещодавно вони навіть звернулись до уряду країни для пришвидшення процедури оформлення необхідних документів.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні дані мільйонів боржників виставили напоказ, смартфон допоможе все виправити: що потрібно зробити.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.