У середу, 25 грудня, в результаті автомобільної аварії загинули п'ять підлітків. Автомобіль, в якому знаходилися юнаки зірвався з кручі у прірву.

Інцидент стався в Аджарії, що знаходиться в Грузії. Про це повідомляє місцеве видання "Batumelebi" з посиланням на МВС

ДТП сталося на території національного парку Мтірала. Всі п'ять загиблих були учнями 11-го класу. Трупи ідентифікували в Бюро експертиз Батумі.

"Після шостого уроку за одним з учнів приїхав товариш на машині свого дядька. Потім вони поїхали в одну з ущелин і через високу швидкість зірвались у прірву. Всі загинули на місці", - розповів журналістам директор однієї зі шкіл розташованого недалеко від Батумі селища Чаква Таріел Катамадзе.

У зв'язку з трагедією мерії аджарських міст Батумі і Кобулеті ухвалили рішення відкласти всі заплановані на цей день передноворічні заходи.

За даними Міністерства внутрішніх справ, було розпочато розслідування за статтею Кримінального кодексу - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації, внаслідок яких загинули дві та більше людей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, у Польщі автобус з українцями упав у прірву.

Як повідомляв портал Знай.ua, автобус з шахтарями зірвався у прірву

Також Знай.ua писав, у Перу закохана пара зірвалася з мосту, розбившись на смерть