У Перу в місті Куско сталася моторошна трагедія. Там закохані випадково зірвались з мосту під час поцілунку й розбилися на смерть.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Mail.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За інформацією журналістів, 34-річна Мэйбет і 36-річний Гектор по дорозі додому вирішили постояти на мосту. Дівчина сіла на металеві перила і обняла коханого, який стояв перед нею.

Парочка цілувалася, але в якийсь момент Мейбет відхилилася назад, мабуть жартома, і потягнула за собою Гектора. Під час падіння закохані намагалися зачепитися за перила мосту, але безуспішно. Чоловік з жінкою зірвалися з 15-метрової висоти на проїжджу частину. Мейбет померла на місці, а її хлопець помер у лікарні. Останні хвилини життя закоханих потрапили на камеру відеоспостереження.

Нагадаємо, одесит жорстоко розправився з тещею, таке під силу тільки звіру: "Мішок на голову і в колодязь".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський подзвонив Путіну: українська версія vs російська казка.

Знай.uа писав, Україну зрадили захисники: воїнів ЗСУ спіймали на продажу смертоносної зброї, "усе до Росії".