В Житомирській області на смерть замерзла студентка. Поліція почала розслідування трагедії, в ході якого з'ясувалося, що сварки між водителем автобуса, нібито высадившим дівчину за несплату, і загиблої, не було. Про це розповіли співробітники головного управління Національної поліції Житомирської області.

Інформація про можливий конфлікт між нею і водієм з приводу неоплаченого проїзду, а також інші відомості, викладені в соціальних мережах про обставини події, зараз поліцейські перевіряють в рамках розслідування. У зв'язку з цим водія і пасажирів вказаного рейсу опитали повторно", - інформує поліція.

Встановлено, що можливий конфлікт між дівчиною і водієм не підтверджує жоден з пасажирів того рейсу. За їх словами, дівчина вийшла з салону в момент, коли водій допомагав іншим пасажирам розміщувати сумки в багажному відділенні автобуса. Таку ж версію озвучив перевізник, якому належить рейсовий автобус.


У Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області зазначають, що перевірка всіх обставин загибелі дівчини триває.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 10 січня у лісовому масиві між селами Перга і Рудня-Хочинская чоловік виявив тіло своєї дочки - студентки Новоград-Волинського медичного коледжу Ірини Дворецькій. Пізніше з'явилася інформація, що рано вранці дівчину висадили з автобуса, вона змушена була йти через ліс, де смерть замерзла.

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа писав – ціна життя – 25 гривень. Маршрутник викинув дівчину на мороз, студентка трагічно загинула.

В Житомирській області 20-річна дівчина замерзла насмерть. У студентки не було 25 гривень на проїзд, тому що раніше вважалося, що водій вирішив висадити її морозної вночі серед траси.

Інцидент стався в Олевському районі Житомирської області. Правоохоронці не поспішають розслідувати справу. Про це інформують місцеві СМИ. "Дівчина в 4:00 ранку їхала в м. Олевськ, де в лікарні перебувала її мати. Однак по дорозі з'ясувалося, що студентка забула взяти гроші. Дівчина благала водія не виганяти її і пропонувала йому залишити в заставу мобільний телефон, однак він вирішив її висадити посеред траси у морозну ніч. Відомо, що студентка пішла в лісосмугу, де заблукала і загинула. Тіло дівчини знайшов її батько ", - цитують слова місцевого активіста Олександра Ігнатьєва.
Факт смерті дівчини від переохолодження підтвердили і в поліції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, дочка кримінального авторитета влаштувала зону в школі: б'є дітей, відбирає телефони.

Як повідомляв Знай.uа, жорстока парочка українських заробітчан влаштувала криваву баню в Польщі.

Знай.иа писав, кияни отоварювалися разом з трупом охоронця: жахливий інцидент зняла камера