В поліцію надійшла інформація, що в кімнаті гуртожитку на вулиці Кибальчича виявлений чоловік без ознак життя.

За словами відомства, в гуртожитку проживали чоловіки, обидва працювали водіями маршрутного таксі.

Між приятелями виникла бійка. Від нанесених травм потерпілий помер, а нападник — зник з місця події, какрассказывает "Я і Закон".

Про це повідомили в поліції Києва.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Звіряче вбивство студенток в Харкові: поліція показала фото головного підозрюваного

У день трагедії вони пили алкогольні напої. Під час застілля чоловіки посварилися. Конфлікт переріс у бійку в загальному коридорі. Заспокоївшись через деякий час, вони лягли спати, а вранці один із них виявив колегу мертвим. Після цього він зник з місця події.

Під Києвом молодий коп вбив пенсіонерку: деталі трагедії

Незабаром після цього правоохоронці встановили місцезнаходження підозрюваного — він блукав по дворах району. 31-річний уродженець Кіровоградської області був затриманий.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Як раніше повідомляв наш портал, суд над сумно відомої харківської "автоледі" Оленою Зайцевої вирішив виправдати вбивцю. Рішення вже прийнято і опубліковано. Деталі ви прочитаєте по посиланню.

ТакожЗнай.иа" писав про те, що У Києві кавказець одним ударом вбив охоронця Порошенко

Нагадаємо, раніше вантажівка протаранила низку авто на шаленій швидкості: п'яне ДТП поставив Київ на вуха.

У Києві, пізно ввечері в суботу, 8 грудня на Куренівці сталося масштабне ДТП. Вантажівка влетів у два легкових автомобіля, а потім водій одного з легковиків потрапив під колеса таксі.