У п'ятницю, 27 грудня, Печерський суд Києва прийняв рішення продовжити арешт ветерану АТО Інні Грищенко ("Пумі"), яка підозрюється у замаху на життя бізнесмена з Івано-Франківській області, до 24 лютого 2020 року.

Відповідне рішення суд прийняв на засіданні 27 грудня.

"Клопотання слідчого про продовження строку тримання під вартою Грищенко Інни задовольнити. Продовжити термін утримання до 24 лютого 2020 року", – оголосив суддя.

Суд на Інна Грищенко (Пума) підозрювану у вбивстві шеремета Картка для пожертв редакції ВБТ - 5169 3600 0683 7409 (Чорний В.В.) _____________________________ 🚩ДИВІТЬСЯ, ПІДПИСУЙТЕСЬ, КОМЕНТУЙТЕ: 👉ВБТ YouTube - https://bit.ly/2ZC9iJl 👉Д.К Telegram - https://t.me/korchynskiy 👉ВБТ Telegram - https://t.me/v_b_t

Geplaatst door Всесвітньо-Броварське Телебачення op Vrijdag 27 december 2019

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що правоохоронці затримали передбачуваного організатора замаху на бізнесмена Михайла Чекурака в Косові на Івано-Франківщині. У цій справі також проходять Інна та Владислав Грищенко з позивними "Пума" та "Буча". Крім того, подружжя фігурує у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Як повідомляв портал Знай.uа, адвокат підозрюваної у вбивстві Павла Шеремета Юлії Кузьменко Влад Добош оприлюднив таємні записи, які підтверджують, що Кузьменко не була знайома з Яною Дугар, Владиславом та Інною Грищенко.

Також портал Знай.uа писав, що журналістка Яніна Соколова заявила, що в справі щодо вбивства Павла Шеремета є "дивні збіги". Адже всі фігуранти справи – ветерани АТО.