Стало відомо, що у центрі Харкова загорілися вхідні дері в будівлю Харківської обласної державної адміністрації. Відповідне відео з'явилося на сторінці пабліка "ХС Харків" в соціальній мережі Facebook.

Так, на цьму ролику видно, як палає одна з дверей у будівлі ОДА.

"Горить двері біля входу в ХОДА. За попередньою інформацією хтось кинув пляшку із запальною сумішшю", - підписали відео.

Горит дверь у входа в ХОГА. По предварительной информации кто-то бросил бутылку с зажигательной смесью 🔥

Geplaatst door ХС • Харьков op Vrijdag 27 december 2019

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також користувачі мережі відреагували на дане відео і деякі з них навіть дорікнули копам у тому, що ті не скористалися вогнегасником.

"Таке відчуття що тз цього ролика , знав точно час загоряння дверей !", "Так ті ж ,що в Одесі підпалили будинок профспілок -слуги диявола!", "Дверщики, до нового року мутять на свято", "Поліція без вогнегасників? Або не вміють користуватися...", "Така кількість машин і ні в кого немає вогнегасника?!", "Бендерва с*ка знову мутить ?", - прокоментували користувачі мережі.

Нагадаємо, що у Харкові під час новорічного корпоративу в одному з місцевих ресторанів сталася пожежа.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві на вулиці Срібнокільській, 8 в квартирі сталася пожежа через коротке замикання гірлянди.

Також портал Знай.ua писав, що у столиці на території Дарницької площі стався страшний пожежа. Отже, під руйнівну силу полум'я потрапила тамтешня церква і кілька будівель, які знаходилися поруч.