У Донецькій області в місті Маріуполь у свято весни стався вельми не "світлий" випадок. Відомо, що в місті загорівся житловий будинок, внаслідок чого постраждали двоє людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Так, за інформацією рятувальників, в будинку на вулиці Вакулемчука в Маріуполі спалахнула пожежа. До прибуття пожежників вогонь охопив покрівлю житлового будинку та сарай. В результаті пожежі постраждали двоє людей, яких госпіталізували в задовільному стані. Рятувальники локалізували пожежу за годину, а потім загасили її. Причину пожежі буде встановлено.

пожежник
пожежник

Варто нагадати, що кібератака стала причиною наймасштабнішої в історії Венесуели відключення електроенергії, заявив у суботу міністр інформації країни Хорхе Родрігес. В ефірі венесуельського телебачення він пояснив, що атака, по всій видимості, була проведена США.

Міністр підкреслив, що "Гурі" виробляє 80% електроенергії, споживаної у Венесуелі. Він запевнив, що президент країни Ніколас Мадуро керує роботами по відновленню електропостачання. Глава держави також відстежує ситуацію в лікарнях, де через відсутність електрики життя пацієнтів може бути в небезпеці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупований Донецьк здригнувся від потужного вибуху. Про це повідомило місцеве так зване "МНС". На даний момент повідомляється про одного постраждалого.

Наголошується, що інцидент, через який постраждала одна людина, стався на території Кіровського району міста. "Місто Донецьк, Кіровський район, вул. Петровського, квартира на другому поверсі дев'ятиповерхового будинку. Стався вибух побутового газу, в результаті чого постраждав чоловік 1974 року народження. Його госпіталізовано до міської лікарні", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, поряд з Чорним морем горить український острів: кадри з місця НП.

Як повідомляв Знай.uа під Рівному загорівся переповнений поїзд, людей витягали з пекла: моторошні фото.

Знай.uа писав, у Чорнобилі відбуваються дивні речі: такого не було з часів катастрофи.

Дивіться відео по темі:

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще