У Херсоні палає суха трава. У повітря злітають вличезні клуби диму.

Відповідне відео опублікували очевидці.

Відомо, що у херсонському мікрорайоні "Корабел" горить очерет. Він росте між багатоповерхівками та гаражами.

Усі подробиці встановлюються.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на Херсонщині майже три години гасили пожежу. Горіла суха трава та очерет. У суботу, 2 березня, о 14:35 на пульт зв’язку 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Голопристанського району надійшло повідомлення від громадян про те, що горить сухостій трави та очерет на відкритій території по вул. Береговій.

По прибуттю на місце виклику рятувальники побачили, що пожежа виникла та розповсюдилася по площі близько 1 га. Загорання було ліквідовано о 19:15. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Разом з тим варто зазначити, що у німецькому місті Нюрнберг сталася моторшна пожежа. Загорівся житловий будинок, в результаті чого загинуло 5 осіб.

Трагедія сталася в ніч з 1 на 2 березня. Відомо, що рятувальникам близько 3:00 годині ночі повідомили про займання. Коли вони приїхали, половина першого поверху була охоплена вогнем, а решта була в диму.

Пожежники виявили жінку та чотирьох дітей на верхньому поверсі будинку. Вони винесли їх на вулицю, однак всі спроби реанімувати були марні.

"На жаль, будь-яка допомога занадто пізно", - сказав представник пожежної служби.

Чотири жертви пожежі - діти, найстаршому з яких виповнилося 7 років. Серед загиблих також діти у віці чотирьох, п'яти і семи років, а також 34-річна жінка.

Нагадаємо, що полум'я охопило багатоповерхівку: люди у відчаї вистрибували з вікон на зустріч смерті.

Як повідомляв "Знай.ua", палав заживо: моторошна трагедія у Запоріжжі перелякала українців.

Також "Знай.ua" писав, що поїзд з пекла перетворив станцію на суміш попелу, бетону і людських останків.