Ініціативу українських можновладців запустити для Донбасу розважальний канал російською мовою епічно висміяв блогер Макс Бужанский у своєму телеграм-каналі.

"Це чудово, що мінкультури планує запустити для Донбасу розважальний канал російською мовою. Всі ж знають, що їм так не вистачає розваг, це перше, що їх цікавить. Але є нюанс, про який забуває міністерство культури", - йдеться у повідомленні Бужанського.

Нещодавно українців приголомшили несподіваною ідеєю, що в бюджеті закладено 440 млн грн на створення телеканала, який буде мовити на території окупованого Донбасу.

"За чинним законом про мову, російською вони можуть відкрити тільки кватирку. А так, так, план вражає своєю грандіозністю", - додає блогер.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ситуація на Донбасі, фото: riafan
Ситуація на Донбасі, фото: riafan

У міністерстві культури, молоді і спорту припускають, що мовити телеканал буде українською і російською мовами. Концепція каналу передбачається інформаційно-розважальна.

30 жовтня Бородянський стверджував, що канал мовлення на непідконтрольну Україні територію Донбасу буде готовий через три місяці.

Нагадаємо, сотні мільйонів вкладе Україна для розвитку молоді "ЛДНР": "Далі будемо..."

Також портал Знай.uа писав, що новий указ Зеленського викликав неоднозначну реакцію серед журналістів.