Експерти розповіли про усі корисні властивості хурми, яку ще кілька років тому вважали екзотичним фруктом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяХурма насичена кислотами, включаючи яблучну, які корисні для нашого здоров'я. В ній багато кальцію, фосфору, магнію, пектину і дубильних речовин. Хурма містить вітамін С і каротин, причому їх рівень не поступається показникам цитрусових. Цей фрукт на 20% складається з більш корисних для нашого здоров'я фруктових різновидів цукру, але діабетикам її не рекомендують.
Мало хто знає, що хурма має рекордним терміном зберігання. Якщо ви будете тримати її у відділенні для фруктів у холодильнику, то вона збереже всі свої корисні властивості протягом 4 місяців.
Вживати хурми у свіжому, і у замороженому, і навіть в сушеному вигляді. Втім, пам'ятайте про те, що сушена хурма містить в три рази більше цукру, ніж свіжа. Хурму можна використовувати в якості відмінного інгредієнта для варення, цукатів, сиропу, начинки для пиріжків і навіть для домашнього вина. Фрукт чудово насичує, оскільки містить багато клітковини.
Нагадаємо, що нові дослідження Центру з контролю та профілактики захворювань США показали, що незначне ожиріння може продовжити життя людини.
Як повідомляв портал Знай.uа, онколог розповів, як вчасно розпізнати рак: "Єдине, що під силу лікарям".
Також портал Знай.uа писав про те, що відчувають люди в останні миті життя.