Нові дослідження Центру з контролю та профілактики захворювань США показали, що незначне ожиріння може продовжити життя людини, повідомляє.

За словами одного з керівників дослідження, доктора Брайана Кіта, енергія, що зберігається в жирових відкладах, може захищати організм у стані стресу для правильного подолання цього стану, а також під час боротьби з інфекційними захворюваннями.

схуднення
схуднення

Також люди з невеликою зайвою вагою значно легше перенесуть серцево-судинні захворювання, оскільки вони легше засвоюють лікарські препарати при цих захворювань та мають менше побічних ефектів. Також в людей з невеликою зайвою вагою швидше та краще загоюються рани із значно коротшим інфекційним процесом.

Нагадуємо, що нещодавно інше дослідження показало те, що ожиріння має прямий зв’язок з глобальним потеплінням.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, онколог розповів, як вчасно розпізнати рак: "Єдине, що під силу лікарям".

Також портал Знай.uа писав про те, що відчувають люди в останні миті життя.