Майже сорок українських пасажирів не змогли вчасно вилетіти джодому з Берліну через дії авіаперевізника-лоукостера Ryanair. Про це написав на своїй сторінці у Facebook один з пасажирів Денис Гороховський.

Як він розповів у дописі, все почалось з того, що через один гейт велась посадка одразу на три літаки — один борт Ryanair і ще два — WizzAir. А далі раптово припинили посадку на борт Ryanair, при цьому в черзі залишились близько 40 пасажирів, в тому числі — діти.

Оказаться в европейской столице на рождественские праздники – это прекрасно. А вот из-за вины лоукостера зависнуть в ней...

Geplaatst door Denis Gorokhovsky op Zaterdag 28 december 2019

Літак при цьому залишався на місці, представники авіакомпанії не могли нічого пояснити. Згодом з’ясувалось, що в цей час розвантажували багаж пасажирів, що залишились. Їм запропонували повторно пройти прикордонний контроль та повернутись до Берліну. А на запитання щодо компенсації чи оформлення нових квитків представник авіакомпанії порадив звертатись до суду. Також нічим не змогла допомогти поліція, у якій повідомили, що не мають впливу на авіакомпанію.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що авіагігант Boeing буде змушений заплатити великий штраф через сертифікацію літаків, на які було встановлено браковані деталі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нещодавно лоукостер RyanAir повідомив про скасування авіарейсів з Києва до німецького Нюрнберга та шведського Стокгольма.

Також "Знай.uа" писав, що стрес, паніка і гнів: скільки людей не можуть жити без смартфона і чому це так небезпечно.