Всесвітньо відомий авіавиробник Boeing отримав штраф від Федерального управління цивільної авіації США (FAA), повідомляє Forbes.

Як повідомляється, авіагігант звинуватили в тому, що він встановлював на літаки браковані направляючі планки крил, які не витримали випробувань на міцність. Всього дефектні елементи було встановлено на 133 літаки Boeing 737. Також з’ясувалось, що в компанії знали про проблему, але продовжували сертифікувати літаки.

Boeing 787-9
Boeing 787-9

Всього Boeing має заплатити 3,9 мільйонів доларів штрафу. Компанія має місяць на те, щоб відповісти на претензії з боку FAA.

Нагадуємо, що нещодавно лоукостер RyanAir повідомив про скасування авіарейсів з Києва до німецького Нюрнберга та шведського Стокгольма.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", виховання або генетика: що насправді діти успадковують від своїх батьків.

Також "Знай.uа" писав, що стрес, паніка і гнів: скільки людей не можуть жити без смартфона і чому це так небезпечно.