У Києві автолюбителі склали гігантську ялинку з власних машин. Таким чином, у столиці відповіли на флешмоб харківських автомобілістів, де 348 машин вишикували у формі ялинки.

Відео незвичайної події опублікували у Telegram-каналі "Київські новини".

Машини стали у формі ялинки на парковці біля ТЦ "Блокбастер" на проспекті Степана Бандери. Точну кількість авто, які взяли участь у флешмобі, поки не відомо. Однак на відео видно, що їх сотні. Коли ялинка була зібрана, в небо запустили дрон з відеокамерою, щоб зафіксувати отриману картинку з висоти пташиного польоту.

Зазначимо, що у Харкові в п'ятницю, 27 грудня, був встановлений абсолютний рекорд України: понад три сотні автомобілів вишикували у формі новорічної ялинки. При цьому головний символ Нового року ефектно переливався завдяки світлу фар.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

В Харькове установили рекорд Украины - самая большая "Автоёлка"! Вот так она выглядела. Участники выстроили 348 автомобилей, что стало рекордом Украины. Ближайшая по численности елка была в прошлом году в Запорожье – 270 автомобилей.

Geplaatst door ДТП України op Vrijdag 27 december 2019

До створення величезної мега-ялинки приєдналися всі бажаючі автовласники – їх зібрали через соціальні мережі.

Нагадаємо, що Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому зі знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.ua, астрологи склали добірку знаків Зодіаку, представниці яких найчастіше закохують у поганих хлопців.

Також Знай.ua писав, що у новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня погода в Україні буде теплою і з мокрим снігом, який може перетекти в дощ. Температура повітря по всій країні прогнозується приблизно 0 градусів за Цельсієм.