Батьки дітей не на жарт розлютились, побачивши вміст коробок з новорічними подарунками, які діти Лисичанська отримали на святах у дитячих садках і школах.

Батьки у різних пабліках стверджують, що в 2019 році діти отримали скупі подарунки. А вміст подарункових упаковок в різних навчальних закладах відрізнялося.

Подарунок у дитячому садку

Батьки дітей, що отримали безкоштовні новорічні подарунки на святах у дитячих садках і школах залишилися незадоволені мізерністю місцевих чиновників.

Подарунок у дитячому садку

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Подарунок у дитячому садку. За 10 років найгірший!",

"Сьогодні на ранку в дитячому саду донька отримала подарунок від Діда Мороза. Я таких подарунків, звичайно, ще не бачила! Немає жодної шоколадної цукерки! Всього 12 цукерок і не однієї шоколадної! Кілька смоктальних, пару вафельок і желешки! Дуже хочеться побачити тих хто закупив такі подарунки дітям!!! Куди дивиться Міськвно??? І такі подарунки у всіх садочках і школах!",

"І нам в школі дали такий же ганебний подарунок", - пишуть місцеві жителі в Facebook.

Крім того, батьків обурило, що дітям роздали різні подарунки - в деяких навчальних закладах все ж були видані коробки з шоколадними цукерками в нормальній кількості.

"А чому тоді відрізняються подарунки? Виходить, одні діти краще за інших?! Позорище! На дітях економити!", - обурюються мешканці Лисичанська.

Але не все так категоричні. Частина коментаторів вважає, що "дарованому коню в зуби не дивляться", та й взагалі - в деяких містах діти і таких подарунків позбавлені.

Нагадаємо, раніше ми писали, які подарунки заборонено дарувати у рік Білого Металевого Щура.

Як повідомляв портал Знай.ua, Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому зі знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Також Знай.ua писав, як прикрасити новорічну ялинку на Новий рік-2020, щоб Білий Щур був у захваті.