Дружина президента Володимира Зеленського Олена на своїй офіційній сторінці в Instagram показала оригінальний та стильний спосіб носіння класичного жакету.

Жакет в стилі oversize, схожий на чоловічий піджак, останнім часом став однією з найважливіших частин жіночого гардеробу. Існує чимало способів носіння цього виду одягу. Олена Зеленська показала досить оригінальний та дуже стильний спосіб носіння жакету, яким вона скористалась під час робочого візиту до Черкаської області, де відвідала декілька шкіл.

Днями вона виклала в мережу фотографію в подовженому піджаку сірого кольору в клітинку із двобортною застібкою. Поверх жакету Зеленська вдягла чорний ремінь, який добре підкреслює струнку фігуру, та доповнила це легким денним макіяжем та стильною зачіскою.

Нагадуємо, що разом із Оленою Зеленською перевірки шкіл у Черкаській області також здійснювала міністр освіти та науки Ганна Новосад.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Путіна зробили "реверанс" Зеленському: мир на Донбасі, формула Штайнмайєра та інші "обіцянки" Лаврова.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.