Як відомо, до Нового року залишилися лічені дні. А відтак, напередодні свят, захисники порядку підготували справжнісінький подарунок для українців. Так, міжнародний центр підготовки підрозділів Національної гвардії України створив кавер на всесвітньо відому пісню "Щедрик". Відповідний відеоролик з'явився на офіційному YouTube-каналі нацгвардійців.

На відео легендарний "Щедрик" виконують двоє гвардійців під акомпанемент бандури. Зауважимо, що відеоролик молодики знімали на вулицях столиці. Зокрема, видно Арку дружби народів, Поштову площу, Музей Другої світової війни та Контрактова площа.

"У ці святкові дні бажаємо всім вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та гарного святкового настрою. Нехай духовне тепло Великого християнського свята – Різдва Христового наповнить ваші домівки миром та злагодою, розумінням та любов'ю. З Новим роком та з Різдвом Христовим!" – підписали ролик у YouTube.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому зі знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.ua, астрологи склали добірку знаків Зодіаку, представниці яких найчастіше закохують у поганих хлопців.

Також Знай.ua писав, що у новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня погода в Україні буде теплою і з мокрим снігом, який може перетекти в дощ. Температура повітря по всій країні прогнозується приблизно 0 градусів за Цельсієм.